Ugradnja, servis i održavanje

U mogućnosti smo ponuditi i ugraditi od komercijalnih do profesionalnih klima uređaja, a potom iste servisirati. Kupcu možemo ponuditi ne samo klima uređaje koje naša tvrtka zastupa, već i druge marke koje potencijalni kupac traži.

Stručna ugradnja opreme ima iznimnu s važnost obzirom na važne detalje izvedbe, puštanja u rad i podešavanja režima rada instalirane opreme. Naši montažeri s dugogodišnjim iskustvom odradit će svoj posao visokoprofesionalno, uvažavajući i vodeći računa o primjeni svih relevantnih propisa i uzanci o građenju.

Ugovorna održavanja

Ukoliko želite izbjeći skupe kvarove instalirane opreme i uređaja i dugotrajno uživati u udobnosti koju nam ona omogućava, potrebno je osigurati preventivno održavanje koje provode naši ovlašteni serviseri. Naši ugovori o održavanju instalirane opreme pružaju korisnicima mnoge pogodnosti i uštede, te gotovo potpuno otklanja mogućnost ozbiljnog kvara u normalnom vijeku trajanja uređaja.

Servis

Brzi i kvalitetni servis naša je obveza i dio je našeg standarda poslovanja. Veliki lager rezervnih dijelova i hitne intervencije omogućava našim kupcima miran san.

  • Široka paleta proizvoda
  • Za poslovne i privatne korisnike
  • Najbolji odnos cijene i kvalitete

Klima uređaji proizvođača Toshiba su svjetski lideri u učinkovitosti te odličnim performansama uređaja za komercijalnu upotrebu u domovima i zgradama. 

Fujitsu klima uređaji imaju automatske sustave čišćenja filtara te odličnu tehnologiju očuvanja električne energije čija poboljšanja stalno patentiraju.

Daikin nudi više od grijanja i hlađenja; upravljajte svojom klimatizacijom pomoću naših visoko kvalitetnih i energetski učinkovitih rješenja za sve zgrade.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.

×