Site icon Sinest

o nama

SINEST d.o.o. since 1990.

Osnovna djelatnost tvrtke SINEST je inženjering, ugradnja klimatizacijskih i ventilacijskih sustava kao i njihovo servisiranje i održavanje prema ugovorima.

Tijekom godina poslovanja ostvarili smo poslovnu suradnju i strateško partnerstvo s inozemnim tvrtkama koje se bave proizvodnjom opreme za klimatizaciju.
Zastupali smo renomirane svjetske proizvođače klimatizacijskom opremom: GOLDSTAR, LG i SANYO, a danas u ponudi imamo i ostale klimatizacijske brandove; SINCLAIR, TOSHIBA, DAIKIN i FUJITSU.

Zaštita na radu

Posebnu pozornost pridajemo zaštiti na radu te edukaciji djelatnika. Svaki se djelatnik prije zapošljavanja upoznaje s procesom rada kao i s opasnostima vezanim uz taj proces.

Tehnologija i oprema

Istu važnost pridajemo razvoju novih tehnologija i opreme, tako da danas raspolažemo suvremenom opremom za rad kao i biorazgradivim sredstvima za čišćenje.

Ekologija

U suradnji s našim dugogodišnjim partnerima posebnu pozornost pridajemo tzv. Ekološkom inženjeringu što uključuje poslove kemijskog čišćenja i dezinfekcije sustava klimatizacije i ventilacije.

Iskustvo

Nakon višegodišnjeg rada na poslovima kemijskog čišćenja i dezinfekcije sustava klimatizacije i ventilacije, u stanju smo riješiti sve probleme koji se u ovoj djelatnosti mogu pojaviti.

  • Široka paleta proizvoda
  • Za poslovne i privatne korisnike
  • Najbolji odnos cijene i kvalitete

Klima uređaji proizvođača Toshiba su svjetski lideri u učinkovitosti te odličnim performansama uređaja za komercijalnu upotrebu u domovima i zgradama. 

Fujitsu klima uređaji imaju automatske sustave čišćenja filtara te odličnu tehnologiju očuvanja električne energije čija poboljšanja stalno patentiraju.

Daikin nudi više od grijanja i hlađenja; upravljajte svojom klimatizacijom pomoću naših visoko kvalitetnih i energetski učinkovitih rješenja za sve zgrade.

Exit mobile version