';

Sinest d.o.o.

Prvi distributer klimatizacijskih uređaja u Splitu

Tvrtka SINEST d.o.o. osnovana 1990.g. u Splitu. Tijekom godina poslovanja ostvarena je poslovna suradnja i strateško partnerstvo sa inozemnim tvrtkama koje se bave proizvodnjom opreme za klimatizaciju.

Zastupali smo renomirane svjetske proizvođače klima opreme od LG, SANYO I PANASONIC, a već 7 godina oslonjeni smo na odličnog proizvođača opreme za klimatizaciju marke SINCLAIR.

Tvrtka SINEST je u privatnom vlasništvu, a osnovna djelatnost je inženjering, dobava i ugradnja klimatizacijskih i ventilacijskih sustava kao i njihovo servisiranje i održavanje prema posebnim ugovorima.

Zaštita na radu

Posebnu pozornost pridajemo zaštiti na radu te edukaciji djelatnika. Svaki se djelatnik prije zapošljavanja upoznaje s procesom rada kao i s opasnostima vezanim uz taj proces.

Tehnologija i oprema

Istu važnost pridajemo razvoju novih tehnologija i opreme, tako da danas raspolažemo suvremenom opremom za rad kao i biorazgradivim sredstvima za čišćenje.

Ekologija

U suradnji s našim dugogodišnjim partnerima posebnu pozornost pridajemo tzv. Ekološkom
inženjeringu što uključuje poslove kemijskog čišćenja i dezinfekcije sustava klimatizacije i ventilacije.

Iskustvo

Nakon višegodišnjeg rada na poslovima kemijskog čišćenja i dezinfekcije sustava klimatizacijeventilacije, u stanju smo riješiti sve probleme koji se u ovoj djelatnosti mogu pojaviti.

Sinclair
  • Lider na tržištu

  • Najbolji odnos cijene i kvalitete

  • Široka paleta proizvoda

  • Za poslovne i privatne korisnike

Sinclair katalog
Mishubishi

Mitsubishi Electric je jedan od svjetskih lidera u klimatizacijskim sustavima za stambene, komercijalne i industrijske svrhe. Energetski učinkovito i uz minimalan negativan utjecaj na okoliš.

Mitsubishi katalog
Toshiba

Kao jedan od svjetskih lidera u elektronici, Toshiba se zalaže za isporuku najviše standarde kvalitete i inovacija u svim industrijama u kojima tvrtka ima proizvode pa tako i u klimatizaciji.

Toshiba katalog