';

ODRŽAVANJE

klimatizacijskih i ventilacijskih sustava

servis-odrzavanje-klima-split-5

U mogućnosti smo ponuditi i ugraditi od komercijalnih do profesionalnih klima uređaja, a potom iste servisirati. Kupcu možemo ponuditi ne samo klima uređaje koje naša tvrtka zastupa, već i druge marke koje potencijalni kupac traži.

UGOVORNA ODRŽAVANJA

servis-odrzavanje-klima-split-4

Ako želimo izbjeći skupe kvarove instalirane opreme i uređaja i dugotrajno uživati u udobnosti koju nam ona omogućava, uz što manji utrošak sve skuplje el. energije potrebno je osigurati preventivno održavanje od strane ovlaštenog servisa.

To omogućava i da se na vrijeme uoče simptomi koji prethode većem kvaru , da ga spriječimo i uštedimo novac. Naši ugovori o održavanju instalirane opreme pružaju korisnicima mnoge pogodnosti i uštede, te gotovo potpuno otklanja mogućnost ozbiljnog kvara u normalnom vijeku trajanja uređaja.

FILTERI ZA KLIMATIZACIJU

Apsolutni filteri su izrađeni od vrlo finih sintetičkih i mikrostaklenih vlakana, koji posebnim postupkom izrade dostižu vrlo visok stupanj zadržavanja prašine (85%-99,97%) ovisno od potrebe.

PRODAJA I UGRADNJA KLIMA UREĐAJA

od komercijalnih do profesionalnih klima uređaja

servis-odrzavanje-klima-split-6

U mogućnosti smo ponuditi i ugraditi od komercijalnih do profesionalnih klima uređaja, a potom iste servisirati. Kupcu možemo ponuditi ne samo klima uređaje koje naša tvrtka zastupa, već i druge marke koje potencijalni kupac traži.

SERVIS

servis-odrzavanje-klima-split-1

Brzi i kvalitetni servis naša je obveza i dio je našeg standarda poslovanja. Veliki lager rezervnih dijelova i hitne intervencije omogućava našim kupcima miran san.

UGRADNJA

Stručna ugradnja opreme ima iznimnu važnost obzirom na važne detalje izvedbe, puštanja u rad i podešavanja režima rada instalirane opreme. Naši montažeri s dugogodišnjim iskustvom odradit će svoj posao visokoprofesionalno, uvažavajući i vodeći računa o primjeni svih relevantnih propisa i uzanci o građenju.

Sinclair
  • Lider na tržištu

  • Najbolji odnos cijene i kvalitete

  • Široka paleta proizvoda

  • Za poslovne i privatne korisnike

Sinclair katalog
Mishubishi

Mitsubishi Electric je jedan od svjetskih lidera u klimatizacijskim sustavima za stambene, komercijalne i industrijske svrhe. Energetski učinkovito i uz minimalan negativan utjecaj na okoliš.

Mitsubishi katalog
Toshiba

Kao jedan od svjetskih lidera u elektronici, Toshiba se zalaže za isporuku najviše standarde kvalitete i inovacija u svim industrijama u kojima tvrtka ima proizvode pa tako i u klimatizaciji.

Toshiba katalog